Csorogács

Ha valamelyik bejegyzéshez van hozzáfűznivalód, esetleg szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, megteheted a csorogacs[kukac]gmail.co e-mail címen.

További bejegyzések

2011.01.27. 19:55 :: Donor Libon

Az eddig sem posztoktól roskadó blog termése kissé megcsappant az elmúlt időszakban. Ennek több oka is van. Egyrészt nem szeretnék mindenről össze-vissza írni, be kéne állítani egy profilt a blognak, amiről szól, és ebből adódóan nem nagyon tudom, hogy mi az ami ebbe belefér vagy nem. Próbálok igényes bejegyzéseket írni, próbálok olyan dolgokat írni, amiről nem változik meg a véleményem két hét múlva és próbálok nem túl nagy ostobaságokat írni.
Joggal nevezheti bárki a blogot "álomblognak", hiszen a bejegyzések nagy része ezzel foglalkozik. Ez többnyire betudható a mérhetetlen érdeklődésem a területtel kapcsolatban. Nem szeretnék átmenni tisztán álomblogba, szeretnék más témákkal is foglalkozni, remélem sikerül egyre színvonalasabb bejegyzséseket írni (erre erősen törekszem) és fogok más témákkal is foglalkozni.
Fő célom, hogy kissé elgondolkodtassam az embereket, és aki vevő az ilyen fajta dolgokra, azoknak olvasnivalóval szolgáljak és célom az is, hogy kissé felnyissam az emberek szemét, hogy mekkora hazugságokban és átverésekben és tévhitekben tengetik életük édes vagy kevésbé édes napjait. Ezirányú törekvéseimet inkább a jövőbeli posztok fogják türközni.
Mint észrevehető nem a valódi nevemen publikálom a bejegyzéseket. Ez talán ronthatja az írások hitelét, de ennek is megvan az oka. Egyrészt nem vagyok annyira elégedett a bejegyzésekkel (még), hogy a saját nevem alatt írjam őket, másrészt nem egy főnyeremény a mai világban az átlagemberek szemében (köztük ismerősök, barátok) ha ilyen témákkal foglalkozok, mint néhány téma amivel foglalkoztam és fogok foglalkozni.
Egyet biztosan állíthatok. Jóval több bejegyzés lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: csorogács

A bejegyzés trackback címe:

https://csorogacs.blog.hu/api/trackback/id/tr292618976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása