Csorogács

Ha valamelyik bejegyzéshez van hozzáfűznivalód, esetleg szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, megteheted a csorogacs[kukac]gmail.co e-mail címen.

Agykoroll tanfolyamot végeztem

2011.04.07. 21:45 :: Donor Libon

Régi álmom vált valóra azzal, hogy végre komolyan elkezdek foglalkozni az agykontrollal. Sok ostoba, tudatlan ember az egészet átverésnek vagy sarlatánságnak titulálja anélkül, hogy egyáltalán ismerné a módszert, vagy alapvető dolgokat tudna róla. El kell mondanom: nem az. Emberek milliói sikeresen használják a mindennapokban, ezzel boldogabbá és könnyebbé tenni a sokszor cseppet sem könnyű életet. Mellesleg szó nincsen itt varázslatról vagy mágiáról, ez egy bizonyított, tudományos módszer. Régóta szeretnék agykontrollal foglalkozni, a  könyv már régóta megvan, van továbbá még pár agykontrollal kapcsolatos más könyvem is, ám szerettem volna elvégezni a tanfolyamot. Nem bántam meg. Óriási élmény volt a tanulás folyamata is, Domján Gábor remek és segítőkész oktató. Külön jó volt, hogy humorral fűszerezte a tanfolyamot, ami nagyot dobott a színvonalon.
Mi is az agykontroll? Egyszerűen fogalmazva egy eszköz elménk hatékonyabb használatára. Segít a tanulásban, problémák megoldásában, öngyógyításban és mások gyógyításában, kommunikálhatunk növényekkel és állatokkal (üzenhetünk nekik), de még emberekkel is, mindezt úgy, hogy a távolság nem számít. Szinte bármire képesek lehetünk, a határ a csillagos ég. Igen, elég hihetetlenül hangzik, én sem hittem volna, hogy a saját bőrömön tapasztalom. Kicsit bennem volt, hogy hiszem ha látom, jóllehet mindig is elfogadtam az ilyen dolgok létezését, csak egyszerűen nem hittem volna, hogy midnez velem is megtörténhet.

 

Nagyon nem szeretném a szót szaporítani magáról a módszerről, hiszen az alábbi négy videóban tökéletesen bemutatja Domján László. Bár mostanában kissé elhanyagolom a blogot, szeretnék visszatérni a réginél is jöbb önmagamhoz, és életet lehetlni a haldokló blogba. Fogok kísérleteket végezni az agykontrollal kapcsolatban, próbálok minél jobban laboratóriumi körülményeket biztosítani majd hozzá, hogy hitelesek legyenek ezek a tesztek. Minden ilyen sikerről vagy sikertelenségről megpróbálok majd beszámolni. Akit egy kicsit is érdekel a téma, nézze meg ezt a videót, nagyon hasznos és egy olyan módszer, ami az egész életet megkönnyíti és jobbá teszi a legcsekélyebb túlzás nélkül.

 




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csorogacs.blog.hu/api/trackback/id/tr112808234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása