Csorogács

Ha valamelyik bejegyzéshez van hozzáfűznivalód, esetleg szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, megteheted a csorogacs[kukac]gmail.co e-mail címen.

Miért?

2010.09.25. 20:02 :: Donor Libon

Egy régóta gyötrő gondolattól vezérelve nyitok egy publikus blogot, aminek elsődleges célja a jövő én számára jelen énről egy teljes tiszta képet adni, ha esetleg elfelejteném ki és milyen is voltam azokban a szép időkben. Nem célom népes olvasótábort toborozni, sem hogy milliók olvassák a csorogácsot, egyszerűen arra találtam ki, hogy legyen hova leírni, ha valamit ki szeretnék magamból adni. Ettől függetlenül ha valaki egy-egy bejegyzéssel kapcsolatban meg szeretne velem osztani valamit, esetleg ki szeretné egészíteni vagy kijavítani, ne sajnálja azt a rövid percet míg ír egy kommentet, vagy e-mailt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csorogacs.blog.hu/api/trackback/id/tr92323035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása